Vill du vara lite egen tillsammans med oss?

Södra Esplanaden-huset

Som du har sett på den här bloggen, eller kanske hört oss prata om på annat håll, har vi den 1 juni tagit över hela huset på Kungsgatan 4. Bottenvåningen, där vi fram till nu har haft våra kontorsplatser, tänker vi göra om till en kreativ mötesplats för möten och andra evenemang, som även kommer vara möjlig för dig och andra att hyra. Här finns plats för lekfulla workshops, målmedveten medieträning, visionsfyllda heldagar, inspirerande lunchföreläsningar, kreativa frukostdejter och andra spännande möten. Vi på Södra Esplanaden hjälper dig gärna att arrangera en givande dag hos oss.

Under våren och sommaren har vi blivit fler egenföretagare i studion och vi planerar att bli ytterligare några till under hösten. Från och med nu har vi ha våra skrivbord på våning 2 och 3 med härlig utsikt mot vår granne Domkyrkan och ut över vår lilla terass.

Är du intresserad av att vara lite egen tillsammans med oss? På Södra Esplanaden arbetar idag ett 20-tal egenföretagare var för sig men ändå tillsammans. Alla har sina egna kunder men gör ofta projekt och genomför uppdrag gemensamt med andra från studion. Det är en stor styrka har vi märkt, under de fyra år som vi har hållit igång. Friheten att vara egenföretagare i kombination med styrkan att jobba och växa tillsammans med andra. Vi som jobbar på Södra Esplanaden har alla gemensamt att vi arbetar med kommunikation i någon form. Hos oss finns art directors, illustratörer, en pr-konsult, webbutvecklare, redaktörer, en säkerhetsexpert, journalister, en teaterproducent och många fler.

Som hyresgäst på Södra Esplanaden hamnar du med andra ord mitt i ett spännande sammanhang med ett stort kontaktnät. Det är, tycker vi, minst lika viktigt som ditt fysiska skrivbord, kaffemaskinen, internet, skrivare och allt det andra som också ingår i månadshyran.

Södra Esplanaden drivs idag som ett aktiebolag som i sin tur hyr ut kontorsplatser till egenföretagare. Vi har en styrelse men viktigast av allt så träffas vi alla regelbundet för att diskutera och arbeta fram vad Södra Esplanaden ska vara idag, nästa vecka och om ett år. Sedan vi startade på hörnet Bankgatan/Södra Esplanaden har tanken varit att alla som arbetar här vara delaktiga och ta ansvar för utformningen. Vi driver också en del gemensamma projekt tillsammans, som vårt fönstergalleri ut mot Kungsgatan.

Är du intresserad av en plats eller är du nyfiken på våra planer för bottenvåningen? Hör av dig till oss på info@sodraesplanaden.se

Publicerat i SE-bloggen Lämna en kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>